IKO og Dåpsklubben presenterer nye nettsider og ny nettbutikk.
– De som har barn i Dåpsklubben TRIPP TRAPP får en helt ny mulighet til å holde oversikt og administrere medlemsskapene til innmeldte barn, sier forlagssjef i IKO-Forlaget Heidi J. Andersen.

Min side
På  kundesidene til Dåpsklubben kan giverne enkelt gjøre adresseendinger, legge inn ekstrabestillinger i nettbutikken med klubbrabatt, avbestille klubbpakker, melde inn nye barn og få oversikt over tidligere tilsendte pakker.

Det er også mulig å betale for varer i nettbutikken direkte på nett, om kunden ønsker det.

Logg deg på
Nye givere av Dåpsklubben må opprette et kundeforhold til IKO-Forlaget i fanen ”Ny bruker” øverst på nettsiden. Her får kunden henvisninger om å opprette brukernavn og passord i tillegg til å oppgi adresse. 

Leveringsadressen blir her kundens egen, og ikke barnets.

De som fra tidligere er kunder hos IKO-Forlaget, eller som allerede har medlemsskap i Dåpsklubben TRIPP TRAPP, må logge seg inn øverst på siden hvor det står ”Logg inn”. Her blir de bedt om å oppgi brukernavn og passord. Brukernavnet er e-postadressen som tidligere er registrert. Det er viktig at kunden ikke lager nye brukerkontoer om han allerede er kunde. Har kunden passord fra før, brukes dette fortsatt. Har kunden ikke passord fra før, kan han klikke på ”glemt passord” og følge anvisningene der.

Når så kunden er registrert, får han mange muligheter på kundeportalen ”Min side”. Her kan det enkelt legges til nye barn som skal motta pakker fra klubben.

Får noen problemer med påloggingen på de nye nettsidene, må de ikke nøle med å ta kontakt med oss.

Kontakt IKO-Forlaget på telefon 22 59 53 00 eller epost ordre@iko.no.