Platen Gynge lite grann har solgt til gull og nå kommer oppfølgeren.

Barneplaten inneholder sanger for de minste barna og er tilpasset babysangopplegg. Her er det både kjente barnesanger, rim, regler, dansesanger, nærhetssanger, vuggesanger og salmer. 

- Vi er veldig glade for at Gynge lite grann har solgt til gull, sier markedssjef Kåre Stige. Dette viser at vi treffer et marked og at interessen rundt babysang er stor, sier han. Han ønsker å takke de som har vært involvert i utgivelsen, og også alle de som har hatt glede av musikken disse årene. - For oss er det viktig at barn får glede av musikk tidlig.

Stort ensamble
Gynge lite grann består av 39 sanger der flere har et tydelig kristens innhold. Platen har med et stort ensemble av musikere og sangere. 

Platen er arrangert av Erlend Fagertun og Geir Hegerstrøm i samarbeid med musikerne. Produsent er Geir Hegerstrøm sammen med co-produsent Yngvild W. Stuksrud.  

Oppfølger
Stige kan fortelle at det kommer en oppfølger til den populære platen. - Nå kommer det en ny versjon som heter Gynge mer og vi har like store ambisjoner for denne, sier han.