Takk, min Gud, for leken er en av sangene som er samlet i den nye sangboksen fra IKO-Forlaget. I denne boksen er mange kjente kristne barnesanger samlet. I tillegg er det noen nye sanger og et par fra tradisjonell barnekultur. På hvert kort er det en illustrasjon på den ene siden og sangtekst med noter og besifring på den andre. 
 
Oppfølger
Sangbokser som denne er svært populære blant barna. De kjenner igjen bildene og knytter det til sangen de ønsker å synge eller høre andre synge. IKO-Forlaget ga ut sin første sangboks i 2007. Den har solgt i nærmere 6 000 eksemplarer, og oppfølgeren har vært etterspurt lenge. Det er derfor knyttet mye glede og forventning til dette produktet.
 
Alle sangene er spilt inn på CD-er som er utgitt av IKO-Forlaget. Flere av sangene er trykt på både bokmål og nynorsk.
 
Artikkelen fortsetter under videoen.

Illustratør
Cecilie Seim har illustrert de 30 sangene. Hun har illustrert mange barnebøker, både skrevet av henne selv og andre. Hun skriver selv på nettsiden sin:

“Våren 2016 lagde jeg sangkort for IKO-Forlaget. En ny opplevelse. Som alle oppdrag og bøker. Man nullstiller seg, begynner helt på nytt. Denne gangen var det ikke en historie med dramaturgi og hovedpersoner, men korte sangtekster (noen ganger veldig korte). I tillegg var det religiøse aspektet nytt. Det var spennende og lærerikt”.