Klokken 10 onsdag 14. oktober ble årets Trosopplæringskonferanse satt i gang på en helt ny måte. Enten du er med fra hjemmekontor eller samling på menighetshuset (eller til og med fra mobilen på bussen!) så ble det Trosopplæringskonferanse. 

Hovedsendingen er en sending spilt inn i Holmia kirke, hvor programleder Åste Dokka snakker med ulike gjester om årets tema "Mer enn ord". 

«Mer enn ord» er årets tema. Men hva er egentlig ord? Hva forteller de – taust og åpent – om våre holdninger og verdier? Kirka har stor tillit til ordene, kanskje for stor. For også det språkløse kan formidle Guds nåde, og ordene kan kludre det til (Åste Dokka, programleder). 

I hovedsendingen møter du Hedvig Montgomery som skal snakke om hvordan barn i Norge i dag har det og hvordan kirka kan være en et godt sted for dem. Du møter preses i Den norske kirke Olav Fykse Tveit som snakker om høye krav - og de enkle praksisene. Kristin Storrusten kommer for å snakke om språk, Ingunn Aadland for å snakke om bibelfortellinger og hvordan vi formidler dem, Maria Liholt snakker om hudfarge og Øyvind Woie om de seendes blindsoner. Også deler vi ut Trosopplæringsprisen. 

I tillegg får alle deltakerne i år muligheten til å få med seg alle seminarene - 16 ulike seminar fra hele landet. Derfor er det også ekstra bra at deltakerne får tilgang til dette fra de logger seg på, og til og med 31. desember! Se det når det passer best for dere, se det mange ganger, eller spol videre! Det er helt opp til dere. 

Se seminaroversikten på trosopplaringskonferansen.no

Det er fortsatt mulig å melde seg på og få tilgang til alle seminarene, hovedsending og torget med oversikt over årets digitale utstillere!

Les mer og få tilgang her