Vi på IKO har laget et digitalt påskemysterium/quiz! Test det ut, og send det videre! Hvem klarer å løse alle gåtene og komme seg videre?. Det er gratis, og passer for barnefamilier som kan løse den sammen, eller for barn fra ti år og opp. Det handler om noen venner som kommer tett på den aller første påskefortellingen og som må løse ulike oppgaver for å komme videre.

På slutten er det også mulig å registerere seg og bli med i trekningen av en liten premie. Vi trekker rett etter påske! (Det tar omtrent 30-45 min å gjennomføre hele)

 


Sjekk det ut her! (videre til ekstern lenke i google docs)


 

Her finner du kodehjulet som du trenger for å løse oppgavene. 

 

Her kan du finne bilde med QR-kode dersom du vil legge til quizen i utdelingsmateriell fra menigheten. JPG og PDF

God påske!
 

 


Dersom du har lesevansker:

Dersom du eller en du skal dele oppgaven/quizen med har lesevansker, kan du få teksten opplest i nettleseren Google Chrome slik: 

  • Gå til denne adressen og installer tillegget/utvidelsen: https://chrome.google.com/webstore/detail/readwrite-for-google/inoeonmfapjbbkmdafoankkfajkcphgd?hl=en-US
  • Når dette er gjort, lukker du nettleseren din og åpner den på nytt.
  • gå inn på lenken til siden hvor quizen starter.
  • Øverst i høyre hjørne i nettleseren trykker du på symbolet av en puslespillbrikke. Der skal du nå finne alternativet "Read&write for google chrome". Aktiver denne. 
  • Det kan være du får beskjed om å logge inn på googlekontoen din. Du må ha en google-konto for at dette skal fungere. 
  • Med Read&Write for Google Chrome aktivert skal du få en rekke med knapper synlig. Denne "flyter" øverst og kan trekkes dit du vil med krysset til venstre. Den kan også vises som en linje på toppen av nettleseren din.
  • Trykk på det lilla ikonet merket med "rw" ved siden av puslespillbrikken. ikonet. Gå til Options, og sett språk til Norsk. Trykk OK.
  • Trykk på snakkeboblen med pilen på. Nå er "hover to read" aktivert. Legg musepekeren på toppen av teksten du vil ha lest opp, og den vil snart lese opp teksten for deg. Trykk på stopp knappen for å stoppe den.